Jag tror jag glömde bort bloggen? :S

Hallå!

Kanske dags att börja skriva här igen? Folk måste ju tro att jag dog efter crashen. Det är ju dock inte så häftigt att sitta och blogga mitt i vintern då man bara sitter på sitt feta arsle.

Min kropp har lagat till sig rätt bra tycker jag. Har då och då värk i ryggen och halv ont, men jag tror det beror nog på att jag är ganska så otränad. Vad händer med ekipaget, motorn och tävlingarna 2009 då??


Ekipaget står fortfarande orört och mer eller mindre översnöat. Tanken är att låta skiten jävlas av sig. Men nu har det ju gått ett bra tag så det börjar bli dags att skotta fram den och börja pyssla. Det kommer inte bli gjort så mycket på båten, laga dom små skadorna som vart och bara köra, tiden är för knapp för några större ombyggnationer.


En ny topp har gjorts i ordning av Jens Gustavsson, ett riktigt monster som även fått nya insug från SPM. Men den kommer att få ligga på hyllan tills en ny smidd bottendel byggs ihop, håller även på rita ett oljetråg för torrsump till den motorn.

Gammla motorn är väl mer eller mindre lagad och Mickes Motor har renoverat den tillhörande toppen som tog enormt mycket stryk i dyvik.

Så i grund och botten har vi samma skrot som förra året, men det räckte ju ganska långt då och kommer förhoppningsvis att göra det iår också. Dock lite synd för jag tror att med nya maskinen så hade man utan större problem kunnat utmana gällande hastighetsrekordet för klassen.

Jag tror också att jag har hittat en ny navigatör. Hon heter Eva och är från västkusten. Alla som jag frågat säger att det är en toppen tjej som är super säker, så det känns riktigt tryggt. Vi får väl göra en rivstart tillsammans i Öregrund eller i Simpnäs, vet inte om vi hinner till första tävligen i ärlighetens namn.

Fyllde år i Fredags fick en rätt skön present av min far, se nedan.



Kanon eller kalkon, det lär visa sig. Prövar man inget får man inget heller veta :)

Förra veckan gjordes oljetråget klart. Så nu är vi redo för Oskarshamn, och förhoppningsvis så slipper vi tappa oljetryck i varje kurva hoppas dock att dom rätat ut banan lite för som det var sist så hade ett gäng F1 kattor gjort sig bättre där.

Nåväl, det här är nog allt för idag. Kommer bättra mig och skriva oftare as we go along.

Glad påsk!

Mvh
Peter Johansson
2009-04-13


RSS 2.0