Inför Roslagsloppet 2009 :)

Ja livet leker... Önskar jag att jag kanske kunde skriva. Men det kanske inte är så. Alla vet ju hur det är att kliva av semestern och börja jobba, återgå till att vara en arbetsmyra, vardagen och dess alla problem.

Men om vi struntar i allt förutom båt racing just nu så känns det bra inför Rosis iår. Lite nervis är man väl över svall och dylikt men jag hoppas att jag är på topp på Lördag med falköga.

Ikväll så pysslade jag och brorsan lite med båten, den verkar vara i fin form. Lite små service är aldrig fel. Imorgon har jag tusen saker att göra, som vanligt dagen innan :)

Men jag tror vi klarar det galant utan större problem, det blir avfärd från Holmsund på Torsdag kväll någong gång. Vi som åker pickup blir: Jag, Bror, Karin & Pappa.

Tommy och Mamma kommer att vara i öregrund då vi går i mål på Lördag (hoppas vi tar oss ända dit?) Vet inte om Emmy skulle följa med. Men jag har då en liten fanclub med mig iaf :)

Ska bli så skönt att komma bort från vardagen en stund, det skule vara så varje helg.. Fast ändå, tänk vad pank man skulle bli? Ska bli kul att träffa Kenta, Sussie m.f. där nere. Eva kommer att ansluta till oss i garaget vi har roffat åt oss nere hos Kenta.

Nåväl, jag/vi lever och är starkt på g. Hoppas på en riktigt fight på Lördag mot Vickan & Leffe. Synd att inte fler K båtar åker. Vart är ni? Och vad gör ni? Som jag tidigare pratat lite i så funderar jag på att försöka klassa båten och åka V-300 för där verkar det finnas lite hopp om liv. Men om det går utan större modifieringar är en annan femma, det kommer nog att visa sig.

Planerna är många, pengarna är få. :)

Avslutar med några ubergrymma bilder från Smögen Offshore Race. Från JonP.

Mvh
PJ

   
 
  


RSS 2.0